2019-10-17 11:16

Parlamentul European va discuta SITUAȚIA din România

 |  15:31
Parlamentul European va discuta SITUAȚIA din România

Discuţie crucială pentru România, în Parlamentul European. Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne se reuneşte mâine în şedinţă extraordinară, pentru a analiza situaţia din ţara noastră, transmite Digi24.

Această reuniune vine cu doar două zile înainte de audierea Vioricăi Dăncilă la Strasbourg, pe tema statului de drept şi a protestelor din 10 august. La întâlnirea de la comisie va participa Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, care urmăreşte evoluţia României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Subiectele centrale vor fi raportul pe MCV şi opinia Comisiei de la Veneţia cu privire la modificarea legilor justiţiei. Rezoluţia privind statul de drept în România este aşteptată pentru începutul lunii noiembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis va avea şi el un discurs în Parlamentul European în luna octombrie, iar premierul a avut săptămâna aceasta mai multe discuţii la Bruxelles, cu liderii familiilor europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-30Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2018

Din cauza organizatiei mafiote psd, respectiv a puscariasului draknea , nefrecventabil in cadrul U.E si organizator al GENOCIDULUI din 10 august , Romania va primi observatii , chiar sanctiuni similare Ungariei. La ordinul puscariasului draknea mercenari inarmati cu bastoane si gaze lacrimogene au gazat copii, femei si oameni pasnici care protestau impotriva dictaturii ciumei rosii si a distrugerii sistemului judiciar pentru salvarea bestiei din TeleMorman (de prosti). Impostorul draknea A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEMORMAN SI I-A DIRIJAT PRIN ANGAJARI FICTIVE RECUNOSCUTE IN FATA INSTANTEI CATRE ORGANIZATIA MAFIOTA PSD.
ANONIM
30 Sep 2018

Minciunile unui descreerat nazist Spuneti minciuni cu nemiluita Adevarul este ca actuala guvernare va sta in gat pentru ca a mazilit o pe proasta aceia kodrutza plagiatoarea mincinoasa
ANONIM
30 Sep 2018

Scarbe naziste Sapati la temelia tarii ,sobolani nenorociti!
STâRPITI PESTA PSD..!
30 Sep 2018

Pesta psd,-alde trebui lichidata in Romania. Din cauza pestei psd Romania a fost izolata extern si catalogata ca cel mai inapoiat stat euro-atlantic. Romania este singura tara din lume unde camera deputatilor ESTE CONDUSA DE UN HOT DIN BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI. ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN LUME UNDE PREMIERUL ESTE ANALFABET FUNCTIONAL LA FEL CA VOTANTII MAFIEI PSD. STÂRPIREA PESTEI PSD ESTE OBLIGATIA FIECARUI ROMAN CINSTIT SI ONEST.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray