2019-08-19 04:48

Patriarhia Română, PRIMA REACȚIE după REFERENDUM: Ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti

 |  12:00
Patriarhia Română, PRIMA REACȚIE după REFERENDUM: Ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti

Patriarhia Română a transmis un mesaj în care recunoaşte rezultatul referendumului şi spune că susţine în continuare familia tradiţională.

În urma invalidării referendumului din 6-7 octombrie 2018 pentru redefinirea căsătoriei, Patriarhia Română îndeamnă la unitate spirituală şi la apărarea în continuare a familiei binecuvântate de Dumnezeu.

Cu prilejul referendumului, Biserica Ortodoxă Română a împlinit misiunea ei civică şi morală în spațiul public, unde a afirmat şi apărat identitatea şi valoarea familiei ca instituţie umană creată şi binecuvântată de Dumnezeu. În acest sens, mulţumim celor aproape patru milioane de cetăţeni români care au răspuns pozitiv prin participarea lor la vot.

Atitudinea pe care românii şi-au asumat-o, prin participare la vot sau prin neprezentare la vot, trebuie respectată şi analizată, iar democraţia bazată pe libertatea civică trebuie cultivată mai intens prin informare corectă şi permanentă privind tema dezbătută public.

Deşi referendumul recent nu a fost validat, totuşi acesta ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti de astăzi, precum şi principalele poziţionări din societate privind afirmarea şi apărarea valorilor morale bazate pe credinţa în Dumnezeu şi istoria bimilenară a poporului român.

În acest context social, Biserica Ortodoxă Română are datoria de a susţine şi promova în continuare familia binecuvântată de Dumnezeu şi valorile credinţei creştine.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-08Parerea ta...

B.O.R ANEXA MAFIEI PSD.
08 Oct 2018

Tâlharul Barabas daniel i-a cantat puscariasului hot si bandit draknea '' VREDNIC ESTE''. ESTE O RUSINE IMENSA ADUSA DE BOR OAMENILOR CINSTITI SI ONESTI DIN ROMANIA. DANIEL ESTE UN APROPIAT AL MAFIEI PSD. BISERICA A AMENINTAT ENORIASI SA MEARGA LA MASCARADA DIN 6-7 OCTOMBRIE ORGANIZATA PE FILIERA PUTIN- KIRIL - DANIEL -draknea puscariasul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray