2019-10-22 22:02

Patriarhul DANIEL, la slujba de înmormântare: „REGELE l-a simţit pe DUMNEZEU prezent şi lucrător în viaţa sa...”

 |  15:23
Patriarhul DANIEL, la slujba de înmormântare: „REGELE l-a simţit pe DUMNEZEU prezent şi lucrător în viaţa sa...”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, care a oficiat sâmbătă după-amiază slujba de înmormântare a Regelui Mihai I de la Catedrala Patriarhală, împreună cu un sobor arhieresc format din opt mitropoliţi, preoţi şi diaconi, a afirmat, în cuvântul rostit la ceremonie, că fostul suveran a fost toată viaţa sa un om profund credincios.

"Regele Mihai al României a fost toată viaţa sa un om profund credincios. Credinţa sa nu era una formală, ci una existenţială şi practică. Regele l-a simţit pe Dumnezeu prezent şi lucrător în viaţa sa, mai ales în momentele grele ale vieţii sale. Credinţa în Dumnezeu era pentru el lumină şi ajutor pentru viaţă", a spus patriarhul Daniel, potrivit Agerpres. Alături de patriarh au slujit mitropolitul Nifon, arhiepiscop al Târgoviştei, ÎPS Andrei Andreicuţ, mitropolitul Clujului, ÎPS Ioan, mitropolit al Banatului, ÎPS Irineu, mitropolitul Olteniei, ÎPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului, ÎPS Petru, mitropolitul Basarabiei, şi ÎPS Iosif al Europei Occidentale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-16Parerea ta...

LEVST.
18 Dec 2017

Intrebarea este, acest danila prepeleac, este numai criminal sau si gogoman, din cand in cand...Auzi, ce damfuri, da din el...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray