2019-10-22 09:03

Patronul de la Bamboo acuză o MÂNĂ CRIMINALĂ: ”E foarte ciudat cum s-a aprins focul”

 |  17:03
Patronul de la Bamboo acuză o MÂNĂ CRIMINALĂ: ”E foarte ciudat cum s-a aprins focul”

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis. Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

"A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit", a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23

In legatura cu acest articol...

Nici azi NU se va ști sigur dacă A MURIT cineva la BAMBOO

Suspiciunea de foc pus la Bamboo prinde contur

Cum au PROFITAT taximetriștii de răniții din Bamboo

Suspiciuni de focare nestinse la Bamboo
Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
23 Ian 2017

BA MAFIOTULE . ADICA FACEAI AFACERE DOAR DE 500 - 600 EURO PE ZI ? IAR 2 MILIOANE , LE RECUPEREAI IN 4 MII DE LUNI ? BA SOCOTITORILOR DE LA ANAF , ATI RAMAS CORIJENTI LA MATEMATICA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray