2020-03-30 13:57

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost REȚINUT

 |  16:29
Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost REȚINUT

Patronul firmei care a efectuat deratizările în cele două imobile din Timișoara, unde trei persoane, între care doi copii, au murit, iar alte 17 au ajuns la spital, a fost reținut, marți dimineață, de procurori.

Într-unul dintre imobile, situat pe strada Mioriței, în decurs de câteva zile, au murit un copil de doar trei ani, un bebeluș și mama acestuia. De asemenea, alți 12 adulți și 8 copii sunt spitalizați.

Lucrările de dezinsecție au fost efectuate de asociatul firmei Bistim Dera SRL D, Ioan Sorin Buță. Acesta a fost audiat sub acuzațiile de omor din culpă și vătămare corporală, fiind reținut, în această dimineață, pentru 24 de ore, potrivit pressalert.ro.

În jur de 30 de locatari ai unui al doilea bloc de locuințe din oraș au fost evacuați, luni seara, de autorități. Imobilul este situat pe strada Vaida Voievod.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-19Parerea ta...

BEBICA
20 Noi 2019

PENTRU ACEST BISNITAR STUPID AVID DE BANI , PSD V-A CERE DEMISIA PNL , MAI MULT CA SIGUR . NORMAL CA ORBAN , AJUTAT DE ROBU , I-AU PROCURAT BISNITARULUI ORDINAR SUBSTANTELE . BA MAI MULT , CITZU A APROBAT VINZAREA LOR PE PIATA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine