2020-02-26 00:30

Patronul Petrolul Ploieşti Daniel Capră, adus la DNA pentru confruntarea cu primarul Iulian Bădescu

 |  11:45
Patronul Petrolul Ploieşti Daniel Capră, adus la DNA pentru confruntarea cu primarul Iulian Bădescu

Fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu a fost adus, vineri, din arest, la sediul DNA Ploieşti, unde este programată o confruntare cu denunţătorul său, patronul Clubului de fotbal Petrolul Ploieşti Daniel Capră.

Daniel Capră, aflat în arest preventiv de mai multe luni, a fost adus la DNA în urmă cu aproximativ o oră. Ulterior, la DNA Ploieşti a sosit şi fostul primar al municipiului Ploieşti Iulian Bădescu, aflat şi el în arest preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu într-un dosar în care denunţător este Daniel Capră.

La intrarea în sediul DNA Ploieşti, Iulian Bădescu a spus că el crede că a fost adus pentru o confruntare cu denunţătorul său.

Această confruntare fusese programată săptămâna trecută, când atât Iulian Bădescu, cât şi Daniel Capră au fost scoşi din arest şi aduşi la DNA Ploieşti. Confruntarea nu a mai avut loc atunci, deoarece avocaţii lui Iulian Bădescu nu studiaseră dosarul.

La ora transmirerii acestei ştiri, cei doi se află în sediul DNA Ploieşti.

Daniel Capră este denunţător în dosarul de corupţie al fostului primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, iar fratele său Capră, Nicolae, şi concubina acestuia sunt martori.

În 3 martie, primarul Iulian Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA, în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local. Ulterior, el a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine