2020-06-02 15:27

Patronul Romprest, arestat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, prins în Emiratele Arabe

 |  07:01
Patronul Romprest, arestat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, prins în Emiratele Arabe

Celebrul om de afaceri, Florian Walter, a fost prins în Emiratele Arabe Unite și a fost deja predat Poliției Române. El va fi anchetat de DNA întrucât dosarul în care a fost cercetat iniţial de DIICOT, alături de alte 18 persoane, a fost disjuns şi declinat procurorilor anticorupţie.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, o escortă formată din poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române l-a adus în ţară pe Florian Walter din Emiratele Arabe Unite sâmbătă noaptea.

Walter a fost găsit în această ţară pe 2 iunie anul trecut, fiind dat în urmărire internaţională din 22 mai, după ce Tribunalul Prahova a emis pe numele lui mandatul de arestare în lipsă.

Florian Walter a plecat din ţară la sfârşitul lunii aprilie 2015 cu puţin înainte ca procurorii DIICOT să înceapă urmărirea penală împotriva sa.

Walter era bănuit că a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat, ce acţiona în mai multe judeţe şi în Bucureşti, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, prin reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip ”fantomă”.

Prejudiciul constatat în acest dosar este de aproximativ 20 de milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-06Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
06 Mar 2016

Ia suflat Izmenaru , Borcea , Tiriac , Chiliman , ANAFUL , serviciile si oameni . Se da grav bolnav de Coloana si Rinichi . Facem pariu .
CROCODILUL FLAMAND
06 Mar 2016

ACELASI SCENARIU...UN PAPAGAL BAGAT IN FATA DE OAMENII DIN SERVICII...ACUM ESTE SACRIFICAT PENTRU SHOW...DAR BANII CE SA VEZI...NU MAI SUNT EXACT CUM A SPUS SI KOVESI...REALIZAREA NU ESTE SA SCRII SENTINTE CU ANI DE PUSCARIE...CI SA RECUPEREZI FRAUDELE DE MILIARDE...NOI NE ALEGEM CU CIRCUL...UN PAPAGAL PLIMBAT CU CATUSE...IAR SMEKERII JOACA TABLE LA MONACO SI RAD...HA HA HA...STUPID PEOPLE...AU MAI PRINS SI EI O MARIONETA...HA HA HA...BANII SUNT LA NOI...IN DUBAI...MONACO...MIAMI.....PAINE SI CIRC LA FRAIERI...SI MULTA DEMOCRATIE ORIGINALA SI CAPITALISTI DE CUMETRIE...ARE BALTA PESTE...CURVE SI PAPAGALI CATI VREI PENTRU PUBLIC...PARCA SUNTEM LA O PIESA PROASTA DE TEATRU....CONCLUZIA?...PRINDETI SI SPANZURATI PAPUSARUL SEF,REGIZORUL,PRODUCATORUL >>>DE EXEMPLU PE 666ISARESCU666>>>CA NU SE POATE SA STERPELESTI MILIARDE DE EURO FARA SA FII COMPLICE LA VARF CU EL...ASA A FOST PERMANENT DIN 1989...BANCILE GOLITE DE BANI....TEMESAN,PASCARIU...TOTI OAMENII LUI 666ISARESCU-ALIBABA666 SI CEI 40DE HOTI...AL-QAIDA ROMANEASCA
CROCODIL DE TABLA
06 Mar 2016

Curva de Plescoi ii are la mina pe toti si lucra cu ei . . Pe BOC nu il chiama la interviu ca a fost in clasa la facultate cu pupaza sefa . Toti se sustin uni pe alti . Acum sint la haturi filiera Soros de la Cluj gruparea Ardeleana . Blaga nevastasa este Unguroaica si hotel la Viena . Sa furam mina cu mina si legile anapoda aranjate , iar bani furati tot la ei . Hotul sef Isarescu nu stie unde au fugit bani tari si gaura de 4 milarde la pensi recunoscute si 4-5 miliarde din ANPR a lui Tariceanu . Dar si devalizarea Bancilor . Gasca de HOTI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine