2020-07-11 18:08

Patru MAROCANI au "evadat" dintr-un centru de CARANTINA din Arad

 |  17:45
Patru MAROCANI au "evadat" dintr-un centru de CARANTINA din Arad

Patru cetăţeni marocani au reuşit să fugă luni dintr-un centru de carantină din judeţul Arad. Unul dintre “evadaţi” a fost prins de forţele de ordine într-o pădure, iar ceilalţi trei sunt căutaţi în continuare, după ce scrie Agerpres.

"În zonă au fost direcţionate imediat echipaje de poliţie şi jandarmerie, pentru căutarea celor patru bărbaţi, unul dintre aceştia fiind depistat de către jandarmi în scurt timp, în zona împădurită din apropierea centrului de carantină. În acest moment, căutările continuă pe cele mai probabile trasee de deplasare şi în zonele în care se pot afla ceilalţi trei", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad, Lucian Cozma.

Bărbatul identificat a fost introdus din nou în carantină pe o perioadă de 14 zile, cu suportarea, de către acesta, a cheltuielilor de carantinare. De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

"Precizăm faptul că aceste centre de carantină nu au regim de detenţie, iar misiunea jandarmilor este de a asigura măsurile de ordine publică în zona acestora. Permanent, cetăţenii aflaţi în carantină sunt informaţi despre prevederile legale privind măsura carantinării şi consecinţele penale rezultate din nerespectarea acestor măsuri", a conchis reprezentantul Prefecturii Arad.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz