2020-06-06 11:35

Patru români au MURIT într-un ACCIDENT rutier în Italia. MAE confirmă TRAGEDIA

 |  15:34
Patru români au MURIT într-un ACCIDENT rutier în Italia. MAE confirmă TRAGEDIA

Patru români au murit în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă lângă Cesena (Italia). Ministerul Afacerilor Externe (MAE) confirmă tragedia. Șoferul avea 35 de ani, iar celelalte victime erau minori, de 14, 17 și 19 ani, doi dintre ei fiind frați.

„Consulatul General al României la Bologna urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineaţa zilei de 14 iulie 2019 în apropierea localităţii Cesena, incident în care patru cetăţeni români, rezidenţi în Republica Italiană, şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor decedate şi circumstanţele producerii incidentului”, au transmis, luni, reprezentanţii MAE, la solicitarea Mediafax.

Ministerul mai precizează „faptul că oficiul consular nu a fost notificat de autorităţile italiene în legătură cu acest accident, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară”.

„Consulatul General al României la Bologna monitorizează cu prioritate situaţia, este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări”, mai scrie sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine