2020-08-10 07:48

Patru turişti din Bucureşti, între care şi doi copii, au rămas blocaţi cu maşina în drum spre munte

 |  07:44
Patru turişti din Bucureşti, între care şi doi copii, au rămas blocaţi cu maşina în drum spre munte

Patru turişti din Bucureşti, doi adulţi şi doi copii, care au urcat pe munte cu maşina încercând să ajungă la o cabană din Bucegi au rămas blocaţi pe drum. Incidentul s-a produs vineri, după ce autovehiculul nu a mai putut înainta din cauza stratului de zăpadă aşternut pe drum.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa a anunţat că o maşină în care se aflau patru persoane, respectiv doi adulţi şi doi copii, a rămas blocată, vineri, pe drumul judeţean 713 Cuibu Dorului - Piatra Arsă, din Masivul Bucegi.

Cei patru turişti voiau să ajungă la o cabană din Zona Peştera, pentru a-şi petrece week-end-ul, însă maşina lor nu a mai putut înainta din cauza stratului gros de zăpadă aşternut pe carosabil.

Jandarmii de la Posturile de ordine publică Zănoaga şi Peştera au intervenit şi i-au ajutat pe cei patru să ajungă până la unitatea de cazare.

Judeţul Dâmboviţa şi alte judeţe din sudul ţării se află sub o avertizare cod galben de ninsori şi viscol, valabilă de vineri de la ora 16.00, până sâmbătă, la ora 14.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz