2020-06-05 23:15

Pe şantierele lucrărilor de infrastructură, “frica păzeşte pepenii”. În judeţul Braşov, se lucrează în trei schimburi

 |  22:15
Pe şantierele lucrărilor de infrastructură, “frica păzeşte pepenii”. În judeţul Braşov, se lucrează în trei schimburi

Prezent, marţi seară, pe unul din şantierele obiectivelor de infrastructură din judeţul Braşov, ministrul Răzvan Cuc a constatat că, după ce a cerut rezilierea contractului, antreprenorul lucrează acum în trei schimburi

Ministrul Cuc notează pe pagina sa de facebook, în jurul orei 22:

“Sunt pe unul dintre obiectivele de infrastructură din județul Brașov unde antreprenorul s-a mobilizat și muncește în toate schimburile. 

Dacă în urmă cu o lună îi ceream fostului director al CNAIR să urmeze toți pașii legali pentru rezilierea contractului de la acest obiectiv, se pare că până la finalizarea procedurilor administrative privind denunțarea acestuia, antreprenorul a mai făcut o ultimă încercare și a venit cu un nou și sigur “ultim” grafic de execuție.

Până la urmă, frica de reziliere, de emiterea certificatului negativ constatator sau chiar prestigiul antreprenorului, l-au făcut făcut pe acesta să își revizuiască atitudinea și să se apuce de muncă. 

Decât să așteptăm și să întârziem, o altă perioadă îndelungată, prin scoaterea la licitație a lucrărilor rămase, CNAIR a ales să accepte soluția concilierii și noul grafic al constructorului.

 Am văzut o mobilizare bună, ceea ce mi-aș fi dorit să o văd încă de la primele vizite la acest obiectiv. 

Sunt bucuros că măcar în ultimul ceas antreprenorii au înțeles că nu glumesc atunci când le spun că o să solicit rezilierea contractelor acolo unde nu se lucrează. 

Îi transmit antreprenorului de pe DN73, acolo unde am făcut această vizită, că nu renunț la ideea de a rezilia contractul dacă observ că nu se ține de acest “ultim” grafic, prezentat Companiei, dar și că ii verific la sânge.

Nu tolerez nimic în afara contractului, dar caut, împreună cu cei de la CNAIR, soluțiile cele mai bune pentru ca românii să beneficieze de o infrastructura sigură și de calitate.

Totodată anunț românii că astăzi în ședința CSAT s-a acceptat ca obiectivul Autostrada Ploiești-Brașov să fie declarat de interes strategic. Acest lucru ne face să fim foarte optimiști în legătură cu realizarea acestui obiectiv așteptat de către toți românii. Scurtarea timpilor privind semnarea contractului, alocarea finanțării de la bugetul de stat, maturitatea existentă a proiectului vor face ca cea mai așteptată autostrada să devina realitate. 

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles importanța acestui obiectiv, în frunte cu doamna Prim-Ministru, Viorica Dăncilă, dar și membrilor CSAT.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine