2020-01-25 12:50

PE SURSE: Firea şi-ar dori sancţionarea celor care şi-au scos copiii la proteste cu sume între 5000 și 10000 de lei

 |  10:18
PE SURSE: Firea şi-ar dori sancţionarea celor care şi-au scos copiii la proteste cu sume între 5000 și 10000 de lei

P24

După cum era firesc, şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a intrat în corul lăudătorilor ordonanţelor privind codurile penale. După ce a declarat la postul de televiziune, unde a fost şi ea angajată, că 95% din oamenii din piaţă nu au citit documentele, pagina sa de Facebook s-a umplut de critici şi de înjurături. Pentru că cei care-i gestionează contul nu mai făceau faţă să le şteargă, s-a ales soluţia închiderii contului. Potrivit curentul.info, cei care au fost la marşul de duminică, 22 ianuarie însoţiţi de copii ar trebui să fie amendaţi.

În susţinearea sancţionării persoanelor care şi-au luat copiii la mitingul de protest se invocă articolului 27, aliniat (4) al Legii 272/2004 care spune: „Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice.” Conform aceleiași legi nerespectarea prevederilor art. 27 alin. (2)-(4) este contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei de către poliție. Surse din Primăria Capitalei susțin că amendarea se va face prin poliția locală, folosindu-se informațiile publice de pe rețelele de socializare. Firea ar fi cerut ca primul amendat să fie Nicușor Dan care și-a luat fetița de câteva luni la marș. Așa, „Fi rea nu te lăsa!” cum i-ar fi scris majoritatea fanilor. Poliţia Locală nu confirmă zvonul, iar imagini cu părinţi şi copii nu pot fi folosite ca probe în instanţe, fiind neautorizate.

Aversiunea Gabrielei Firea faţă de critici este deja de notorietate, ea excluzându-i din lista sa de pe Facebook chiar şi pe cei care îi reproşează că la telefoanele afişate pe site-ul Primăriei Capitalei nu răspunde nimeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-04Parerea ta...

GURU BIVOLARU
04 Feb 2017

sigur ca da pipi cu kokaina pentru curva de la haznalele varanului
BOLSEVICA.
04 Feb 2017

Sluga si pupincurista varanului a transformat primaria capitalei in mosia masii de la Moldova.Dupa protestele cu OUG IAR TREBUI O DEMONSTRATIE DE AMPLOARE IN FATA PRIMARIEI .SA O TRIMETEM ACASA LA MOLDOVA PE JEGOASA.
IKINGA
07 Feb 2017

Cum de si-au ales Bucurestenii asa un primar? In loc sa rezolve problemele (cum ar fi ca nu raspunde nimeni la telefon, ar trebui sa verifice, sa vada cine e responsabil si sa faca in asa fel incat sa se raspunda la telefoane), dar nu ea e prea ocupata sa faca RAU, sa caute sa-i amendeze pe cei ce-si scot copiii la plimbare! Alta comunista, trebuie sa dispara astfel de oameni rau intentionati din viata politica. Treaba lor e sa rezolve probleme, nu sa le ignore si creeze altele. Avem nevoie de oameni capabil, da si bine intentionati.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine