2020-02-19 19:50

Pedofil homosexual italian condamnat la Iași după ce i-a plătit unui tânăr serviciile sexuale cu un hamburger și un suc

 |  13:46
Pedofil homosexual italian condamnat la Iași după ce i-a plătit unui tânăr serviciile sexuale cu un hamburger și un suc

Uncetăţean italian a fost condamnat de Judecătoria Iaşi la trei ani de închisoarecu executarea pedepsei, pentru act sexual cu un minor, străinul fiind prins înflagrant delict de poliţişti, în februarie 2009.

Înnoaptea de 13 spre 14 februarie 2009, agenţii Secţiei 2 de Poliție din Iașil-au surprins pe Alessandro Moretti, de 53 ani, în timp ce întreţinea relaţiisexuale orale cu Narcis Cornel B., de 15 ani, într-un autoturism Hyundai,parcat pe strada Octav Băncilă. Polițiștii au spus că, pentru a-l convinge peminor, italianul i-a dat un hamburger, un suc şi 20 de lei. Pentru a se faceînţeles, Moretti a scris pe geamul unei portiere numărul 20.

Maşinaa fost urmărită încă din străpungerea Silvestru, poliţiştii fiind sesizaţi devagabonzii de la staţia CFR că Moretti acostează minori. Italianul a încercatsă fugă, dar a fost reţinut după 100 de metri. La audieri, a aruncat toată vinape băiat, susţinând că acesta a dorit să se plimbe cu maşina, a cerut să fiedus într-un loc izolat, iar apoi s-a dezbrăcat. Bărbatul ar fi încercat să-loprească, dar a fost întrerupt chiar de intervenţia agenţilor.

Dinverificări a rezultat că Moretti este homosexual. El a fost trimis în judecatăpentru act sexual cu un minor, dar deja plecase în Italia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine