2020-07-05 21:09

Pedofil vasluian urmărit internațional, prins după doi ani de fugă

 |  16:54
Pedofil vasluian urmărit internațional, prins după doi ani de fugă

Unbărbat din judeţul Vaslui, dat în urmărire internaţională pentru pedofilie, afost arestat, joi, pe peronul gării din Vaslui de către poliţiştii de laTransporturi Feroviare, după ce a reuşit, aproape doi ani, să se sustragăexecutării unei condamnări, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivitpoliţiştilor vasluieni, Nicuşor Bucă, în vârstă de 43 de ani, a fost prins depoliţişti întâmplător, în timpul staţionării în Gara Vaslui a unui tren depersoane. În urma verificărilor în baza de date a Poliţiei, s-a constatat căbărbatul, cu domiciliul în localitatea vasluiană Hreasca, era dat în urmărireinternaţională încă de la sfârşitul anului 2008, după ce pe numele acestuiafusese emis un mandat de executare a unei pedepse de doi ani şi jumătate deînchisoare pentru act sexual cu un minor. "În perioada ianuarie-aprilie2007, Nicuşor Bucă a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 12ani. Autorul faptei a profitat la acea vreme de relaţia de prietenie pe care oavea cu părinţii victimei", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul decuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui. Preluat depoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui, bărbatul a fost dus înarestul IPJ, de unde va fi transferat la Penitenciarul Vaslui pentru executareapedepsei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16Parerea ta...

MIRZABAH
12 Sep 2013

mincinosi,jigodii si hoti!!asta sunt cei ce sustin aceasta ipoteza...sus-numitul Buca s-a predat singur,doar ca! atentie a intrebat la politia tf din gara vaslui,unde e penitenciarul,ca sa mearga sa-si execute pedeapsa.Cei de la politia garii,l-au chemat pe cel de la urmariri,de la politia vaslui,si au incheiat un raport cum ca ei au capturat respectiva persoana.Probabil au luat si o prima,un bonus ceva ca au capturat din senin,un urmarit...cusuta cu ata alba e povestea asta si,fireste,doar credulii si fraierii pun botul la vrajeli de genul asta...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz