2019-10-23 21:11

Percheziţii ale poliţiştilor specializaţi în infracţiuni economice. Prejudiciul - 4 milioane lei

 |  08:49
Percheziţii ale poliţiştilor specializaţi în infracţiuni economice. Prejudiciul - 4 milioane lei

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat, joi dimineaţa, că polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, desfăşoară zeci de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu de 4 milioane lei.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj, „polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorilor, efectuează 22 de percheziții, în două cauze penale, la sediile unor firme și la locuințele unor persoane din județele Gorj și Iași, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală”.

Anchetatorii susţin că, „în perioada 2010 — 2014, administratorii a trei societăți comerciale din Gorj ar fi efectuat operațiuni fiscale nereale, simulând achiziții de deșeuri feroase de la societăți comerciale din județul Iași”.

Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la 4.000.000 de lei. Un număr de 10 persoane vor fi audiate, la finalul percheziţiilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

IPJ Gorj a mai precizat că descinderile sunt efectuate cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași și al lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj și Iași. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-21

In legatura cu acest articol...

Percheziţii de amploare într-un dosar de evaziune, spălarea banilor și cesiuni fictive

Percheziţii DNA în 19 locaţii din Iaşi şi Botoşani. Trei, la sediile unor instituții
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray