2019-10-23 06:02

PERCHEZIŢII de amploare în trei judeţe într-un DOSAR în care sunt vizaţi mai mulţi funcţionari de la Registrul Auto Român

 |  11:22
PERCHEZIŢII de amploare în trei judeţe într-un DOSAR în care sunt vizaţi mai mulţi funcţionari de la Registrul Auto Român

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, la această oră au loc simultan 68 de percheziţii la instituţii publice din Bucureşti şi în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud într-un dosar privind omologarea şi emiterea de cărţi de indentitate pentru maşini second hand aduse din străinătate, scrie News.ro. În acest dosar sunt vizaţi şi funcţionari publici de la Registrul Auto Român. Totodată au loc percheziţii şi la sediul RAR Mureş, dar şi la Serviciului pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Mureş.

Anchetatorii spun că în cursul acestui an un bărbat din Mureş a pretins şi primit în mod repetat sume de bani de la diferite persoane pentru a le facilita omologarea şi emiterea cărţii de identitate a vehiculelor în regim de urgenţă, fără programare, pentru autovehicule rulate de proveninţă străină, aflate la prima înmatriculare în România.

Activitatea infracţională a fost realizată cu sprijinul unor funcţionari din cadrul RAR Mureş, mai spun anchetatorii. Totodată, bărbatul a beneficiat de sprijin din partea unui agent de poliţie de la Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Mureş. Acesta a eliberat unor persoane din anturajul său documente de identitate, în schimbul unor foloase materiale, fără programare, în regim de urgenţă şi fără a achitarea taxelor aferente eliberării în regim de urgenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray