2020-08-11 15:27

Percheziţii de amploare într-un dosar cu prejudiciu de un milion de euro

 |  07:54
Percheziţii de amploare într-un dosar cu prejudiciu de un milion de euro

IGPR a informat miercuri, într-un comunicat de presă, că polițiștii din Mureș fac percheziţii de amploare la un grup bănuit de implicare în infracțiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, delapidare și constituirea unui grup infracțional organizat. Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la un milion de euro.

"Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada aprilie 2015 — ianuarie 2016, un grup de persoane, administratori ai unei societăți și alte persoane din județele Mureș, Bistrița-Năsăud, Cluj și Sălaj, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăți cu sediul în județul Mureș, avize secundare de însoțire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vândut către societăți comerciale de profil, de pe raza a 24 de județe din țară", precizează sursa citată.

Potrivit IGPR, prejudiciul estimat a fi cauzat este de peste un milion de euro.

Perchezițiile sunt efectuate de 430 de polițiști ai IPJ Mureș, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03

In legatura cu acest articol...

Percheziţii la persoane care pretindeau că fac parte din Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR)
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz