2020-07-07 09:21

UPDATE. Percheziţii de amploare la CJ Ialomiţa şi la Spitalul Judeţean. Preşedintele Consiliului şi conducerea spitalului, vizaţi în dosar

 |  07:58
UPDATE. Percheziţii de amploare la CJ Ialomiţa şi la Spitalul Judeţean. Preşedintele Consiliului şi conducerea spitalului, vizaţi în dosar

Procurorii DNA fac miercuri dimineaţa percheziţii de amploare în judeţul Ialomiţa, printre care şi la sediul Consiliului Judeţean (CJ) şi al Spitalului. În acest dosar de corupţie sunt vizaţi preşedintele CJ şi conducerea Spitalului Judeţean.

UPDATE, ora 09.01 DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că procurori din cadrul Secţiei de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie a Direcţiei Anticorupţie fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2014.

Potrivit DNA, percheziţiie făcute de către procurorii anticorupţie se desfăşoară în 30 de locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, din care trei sunt instituţii publice de interes local, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că cea de-a treia instituţie publică unde au loc percheziţii este Agenţia de Dezvoltare Sud-Muntenia.

În această cauză, procurorii DNA beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Aceştia sunt acuzaţi de anchetatori de contracte ilegale. 

Procurorii DNA desfăşoară percheziţii de amploare la Consiliul Județean (CJ) Ialomița, la Spitalul Județean, dar și la sediile mai multor societăți comerciale.

Anchetatorii au indicii potrivit cărora, pe parcursul mai multor ani, au fost comise infracțiuni grave de corupție precum luare și dare de mită și trafic de influență.

De asemenea, există suspiciuni că președintele CJ Ialomița și directorii din Consiliu ar fi luat diverse foloase necuvenite de la mai multe societăți comerciale, pentru a le facilita obținerea unor contracte cu Spitalul Județean, potrivit digi24.ro. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz