2020-04-05 09:44

PERCHEZIȚII de ultimă oră după moartea copilului la stomatolog

 |  18:46
PERCHEZIȚII de ultimă oră după moartea copilului la stomatolog

Procurorii și polițiștii au făcut, marți, mai multe percheziții în dosarul deschis după moartea copilului de 4 ani din Pitești, în urma unei anestezii.

Echipele de oameni ai legii au făcut percheziție la clinica de stomatologie din Pitești, de unde au ridicat documente și aparatul cu care a fost anesteziat copilul care a murit.

De asemenea, locuința medicului stomatolog care l-a tratat pe băiețel a fost percheziționată și au fost ridicate mai mule lucruri.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, un copil de 4 ani a murit, după ce i s-a făcut rău la dentist. Copilul fusese dus la clinica stomatologică de părinții săi pentru o intervenție banală, dar medicii au decis să-i facă anestezie totală. Ulterior, copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, dar micuțul nu a rezistat și, după ce toate organele i-au cedat pe rând, a murit.

Ancheta a stabilit că substanțele cu care i s-a făcut copilului de 4 ani anestezia generală nu pot fi folosite decât dacă spitalul are și secție de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), ceea ce clinica stomatologică din Pitești nu avea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-18Parerea ta...

DESTEPT
18 Feb 2020

Nu mai trombonoti lumea si societatea . Policlinica fantoma este a varului fotbalistului mafiot Mutu . Cautati la temelie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine