2020-07-15 15:07

UPDATE. Percheziţii DNA la APIA Tulcea şi la trei primării într-un dosar de corupţie

 |  09:39
UPDATE. Percheziţii DNA la APIA Tulcea şi la trei primării într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA fac, joi dimineaţa, mai multe percheziții în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. Printre sediile instituţiilor publice percheziţionate de DNA sunt APIA Tulcea şi primării din cele trei judeţe.

UPDATE, ora 9.53 Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că printre sediile instituţiilor publice percheziţionate de DNA sunt APIA Tulcea şi primării din cele trei judeţe.

Astfel, anchetatorii suspectează că au fost acordate fraudulos subvenţii pentru agricultură.

....................

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. În cursul zilei de 2 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA într-un comunicat de presă.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz