2020-02-28 18:03

Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Vaslui. Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, vizat

 |  09:01
Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Vaslui. Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, vizat

Procurorii DNA fac, marţi dimineaţa, percheziții la Consiliul Județean (CJ) Vaslui, în anchetă fiind vizat şi preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că vizaţi de perchezițiile DNA ar fi și centrul de afaceri, Constantin Constantinescu, primarul Municipiului Bârlad și primarul din Huși, Ioan Ciupilan.

Persoanele percheziționate sunt bănuite de fraude cu fonduri europene, comise în perioada 2011-2015.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2011-2015. În cursul zilei de 08 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 62 locații situate în municipiul București și alte 5 județe, dintre care 5 sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA, într-un comunicat de presă.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08

In legatura cu acest articol...

Vicepreşedinte CJ Vaslui, despre percheziţii: Ce-i băieți, v-ați speriat?
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine