2020-08-04 15:10

Percheziţii DNA la Primăria din Tulcea şi la locuinţa primarului într-un dosar de corupţie

 |  09:14
Percheziţii DNA la Primăria din Tulcea şi la locuinţa primarului într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA fac, joi dimineaţa, percheziții la Primăria Tulcea, într-un dosar care vizează suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat, că au loc percheziții și la primarul din Tulcea, care ar fi vizat de ancheta DNA alături de un om de afaceri. Potrivit surselor citate, există suspiciuni cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că au loc percheziţii la opt adrese din municipiul Tulcea, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Percheziţiile au loc într-un dosar în care procurorii DNA Galaţi fac cercetări privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, care ar fi fost comise în 2014.

Printre persoanele vizate în acest caz ar fi primarul Constantin Hogea şi un om de afaceri din judeţul Tulcea, care ar fi obţinut ilegal contracte cu Primăria.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Constantin Hogea este la al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Tulcea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz