2019-12-06 03:15

Percheziţii. Furt de combustibil de la Depoul de Locomotive Timişoara

 |  09:40
Percheziţii. Furt de combustibil de la Depoul de Locomotive Timişoara

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că polițiștii efectuează zeci de percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi sustras combustibil de la Depoul de Locomotive Timișoara.

Acestea sunt acuzate de constituire de grup infracțional organizat, delapidare cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual și uz de fals.

"S-a reținut faptul că, începând cu anul 2010 până în prezent, la nivelul Depoului de Locomotive Timișoara, s-a constituit și a acționat un grup infracțional organizat, având ca scop însușirea și sustragerea combustibilului din gestiune, în baza unui plan infracțional foarte bine conceput, cu roluri clar definite pentru fiecare dintre membrii grupării", precizează sursa citată.

Anchetatorii susţin că grupul infracțional organizat s-a constituit în jurul persoanelor cu atribuții de conducere, organizare și control din cadrul instituției, suspecții având sarcini și roluri clar definite în cadrul grupării.

Perchezițiile se efectuează în cadrul unui dosar DIICOT. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-14Parerea ta...

DIANA
14 Apr 2016

Este incredibil ce se intampla mai ales ca CFR CALATORI are acum un director general care a acceptat toate maririle de salarii, promovari etc.Ce or avea in cap oamenii astia e de neinteles.Au ramas pe drumuri si cu condamnari ptr ce? A meritat? Daca erau la marfa unde salariul era mult mai mic ce faceau? Pacat .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray