2020-01-24 13:43

Percheziţii în Giurgiu. Poliţişti de frontieră, cercetaţi pentru luare de mită

 |  10:47
Percheziţii în Giurgiu. Poliţişti de frontieră, cercetaţi pentru luare de mită

Procurorii desfăşoară luni mai multe percheziţii în judeţul Giurgiu. Descinderile au loc într-un dosar în care mai mulţi poliţişti de frontieră sunt cercetaţi pentru că ar fi luat mită pentru a permite unor persoane să iasă din România cu autoturisme înmatriculate provizoriu.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a precizat că mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră sunt cercetaţi pentru luare de mită, după ce ar fi cerut şi primit sume de bani pentru a permite autoturismelor înmatriculate provizoriu în România să părăsească teritoriul ţării.

Sursa citată a mai menţionat că poliţiştii de frontieră au încălcat astfel dispoziţiile legale privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberării autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor.

Percheziţiile din judeţul Giurgiu sunt făcute de procurorii Parchetului instanţei supreme, cu sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie, Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei şi Serviciului Român de Informaţii.

Acţiunea procurorilor PICCJ este sprijinită de autorităţile judiciare din Bulgaria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-20Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
20 Oct 2014

Ce rusine europeana vama aia de la Giurgiu;traficantii din Bulgaria trec cocaina ca prin branza in Romania si sunt arestati de..........politia italiana Asta ca sa fie foarte clar ca giurgiuvenii sunt mana in mana cu traficantii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine