2020-02-17 11:42

Percheziţii în judeţul Timiş la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Un poliţist, printre suspecţi

 |  07:27
Percheziţii în judeţul Timiş la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Un poliţist, printre suspecţi

Poliţiştii desfăşoară miercuri dimineaţa peste 50 de percheziţii în nouă localităţi din judeţul Timiş, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că printre suspecţi s-ar afla şi un poliţist.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră, poliţişti din cadrul IPJ Timiş şi jandarmi, sub coordonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, percheziţionează, miercuri dimineaţă, 54 de locuinţe ale unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile se desfăşoară în localităţile Sânnicolau Mare, Dudeşti Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale, şi Valcani, toate din judeţul Timiş.

Sursa citată a mai precizat că, gruparea era monitorizată încă din luna martie, iar acţiunea de miercuri dimineaţă este desfăşurată în urma unui flagrant pe frontiera verde, care a avut loc în cursul nopţii, când au fost depistaţi doi cetăţeni români care încercau să introducă ilegal în ţară 4.000 de pachete cu ţigări.

Peste 30 de persoane suspectate de contrabandă cu ţigări vor fi audiate la finalul percheziţiilor de procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei care vor fi audiaţi se numără şi un poliţist care ar fi sprijinit gruparea să vândă ţigările de contrabandă pe piaţa din vestul ţării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine