2020-01-29 03:59

Percheziţii în palatele ţigăneşti

 |  08:36
Percheziţii în palatele ţigăneşti

Poliţiştii efectuează 19 percheziţii, în 4 judeţe, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani şi la sediile firmelor administrate de acestea.

Joi dimineaţă, 57 de poliţişti, dintre care 40 specializaţi în investigarea criminalităţii economice şi 17 luptători de intervenţie, efectuează 19 percheziţii în judeţele Timiş, Alba, Vâlcea şi Mehedinţi, inclusiv la palatele clanurilor ţigăneşti Novacovici din Timişoara şi Mihai de la Strehaia. Prejudiciul ar fi de peste 1.000.000 de euro.

Activităţile sunt coordonate de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi se desfăşoară în cadrul a două dosare penale aflate în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2015, 12 persoane, în calitate de reprezentanţi legali (asociaţi, administratori, împuterniciţi) la 4 societăţi comerciale cu sedii declarate in judeţul Timiş, s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine