2020-08-13 00:52

Percheziţii în Suceava la persoane suspectate de contrabandă cu țigări și alcool

 |  09:12
Percheziţii în Suceava la persoane suspectate de contrabandă cu țigări și alcool

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Suceava fac, joi dimineața, mai multe percheziții la persoane suspectate că, în perioada 2014 - 2015, ar fi dezvoltat un mecanism infracțional, având ca scop introducerea în țară, transportul și comercializarea frauduloasă de țigarete și alcool de contrabandă.

"Peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale — IPJ Suceava, desfășoară la această oră o acțiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracțional, specializat în contrabandă cu țigări și alcool de proveniență extracomunitară. În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Suceava, sunt efectuate 11 percheziții domiciliare în zona limitrofă a municipiului Suceava", a precizat IGPR într-un comunicat de presă.

Sursa citată a mai menţionat că activitățile investigative și de cercetare penală sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a fi puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitățile ilicite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-21Parerea ta...

IULIA TABACU
21 Mai 2015

Astfel de controale trebuie efectuate si n Gorj caci toate bodegile au tigari si bauturi alcoolice de provenienta indoielnica ca multi care consuma zilnic aceste bauturi mor in maxim 1an si ceva iar altii paralizeaza ca pe patroni nu i intereseaza decit profitul nu calitatea bauturilor stiu exact ca aduceau aceste bauturi spirtoase de la Vilcea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz