2019-10-16 20:05

Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu produse textile. Prejudiciul - un milion euro

 |  08:49
Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu produse textile. Prejudiciul - un milion euro

Polițiștii ilfoveni fac, marți dimineața, mai multe percheziții în București și județul Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse textile. Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz se ridică la un milion de euro.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2015, reprezentanții a două societăți comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le dețineau ilegal", a precizat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) într-un comunicat de presă.

Valoarea bunurilor comercializate de aceștia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Polițiștii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăți comerciale până la concurența sumei de un milion de euro.

Potrivit sursei citate, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Anchetatorii susțin că fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piața de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroești.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray