2019-11-14 22:00

Percheziţii la Academia de Poliţie! Un ofiţer, suspectat că i-ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan

 |  09:33
Percheziţii la Academia de Poliţie! Un ofiţer, suspectat că i-ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan

Poliţiştii şi procurorii fac, miercuri, percheziţii la Academia de Poliţie, în biroul unui ofiţer suspectat că i-ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan. De asemenea, este vizat domiciliul ofiţerului.

Potrivit Digi 24, miercuri dimineaţă, au loc percheziţii la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” la biroul unui ofiţer suspectat că ar fi trimis mesajele de ameninţare cu moartea jurnalistei Emilia Şercan.

De asemenea, este vizat de percheziţii şi domiciiul bărbatului suspectat, acesta fiind depistat în Slatina.

Emilia Şercan s-a declarat uluită, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că cel care a ameninţat-o este un poliţist. În plus, jurnalista a precizat că nu a fost încă informată oficial că există un suspect.

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a primit ameninţări cu moartea şi a depus Plângere la Poliţie.

Organizaţiile Reporteri fără Frontiere (RSF) şi ActiveWatch au transmis miercuri o scrisoare ministrului de Interne, Carmen Dan, şi lui Ioan Buda, inspector general al Poliţiei Române, cu privire la ameninţările cu moartea primite de jurnalista Emilia Şercan.

Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a reacţionat la ameninţările primite de jurnalista Emilia Şercan, invitând autorităţile române să ia toate măsurile necesare pentru protejarea libertăţii presei, conform valorilor care stau la baza UE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
24 Apr 2019

MILITIAN-TERORIST PLAGIATOR
ANONIM
24 Apr 2019

SI LA EI SE FURA ? PE GENERALISIMUL IZMENAR OPREA CIND IL INTREABA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray