2020-07-08 18:21

Percheziţii la Biroul Rutier al Poliţiei Brăila şi al Poliţiei Judeţene într-un dosar de corupţie

 |  09:29
Percheziţii la Biroul Rutier al Poliţiei Brăila şi al Poliţiei Judeţene într-un dosar de corupţie

Procurorii Parchetului instanţei supreme desfăşoară, luni dimineaţa, mai multe percheziţii la sediile Biroului Rutier al Poliţiei Municipale Brăila şi Serviciului Rutier al Poliţiei Judeţene, într-un dosar de corupţie. Descinderile au loc şi la locuinţele unor agenţi de poliţie.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că 16 percheziţii au loc la Biroul Rutier al Poliţiei Municipale Brăila şi la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene. În acest caz sunt vizaţi mai mulţi agenţi de poliţie suspectaţi că ar fi primit mită.

Oamenii legii fac percheziţii şi la locuinţele subofiţerilor vizaţi.

Ancheta în acest caz este derulată de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi de Direcţia Generală Anticorupţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

SA LE PERCHEZITIONEZE TOATE CALCULATOARELE SI ARHIVELE LA POLITIA RUTIERA...TOATE CRIMELE SI ASASINATELE CU EPOLETI DIN ULTIMII 20DE ANI.......PRAHOVA,CONSTANTA,BUCURESTI,CLUJ MAI ALES IN MOD SPECIAL CLUJUL.......ACCIDENTE IN CARE TICALOSII ASTIA ASASINEAZA VICTIMELE CU ACCIDENTE RUTIERE......TRIANGULEAZA MASINILE CU GPS-DUPA TELEFONUL MOBIL GENERALII-TERORISTI LA PUSCARIE.....STUPCANULE ESTI TERMINAT.....SI URDAREANU-UTI....NISTE TERORISTI...ASASINII LUI ISARESCU
CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

SI BINEINTELES CRAIOVA DOLJ.....SI SLATINA.....ACOLO ERAU PROCURORII BICA,PONEA,SCHMIDT HAINEALA....COMPLICI LA CRIME CU CLANUL BERCEA MONDIALUL...ASASINATE TERORISTE MARCA BASESCU
ANONIM
11 Mai 2015

ADRIAN RADU securistul-prahovean a participat prin complicitate la jefuirea firmnei ASIROM impreuna cu IOAN NICOLAE si generalul de contrainformatii STUPCANU VICTOR?......Tot ADRIAN RADU securistul-prahovean SE OCUPA SI CU ASASINATE LA COMANDA....PRIN INSCENAREA DE "ACCIDENTE RUTIERE" ADICA CRIME IN TOATA REGULA ACOPERITE DE COMANDANTII DE LA POLITIA RUTIERA SANTAJATI DE GENERALUL STUPCANU...DE EXEMPLU COMPLICII SORICICA,DIAMANDESCU SI NU NUMAI....AR MAI FI SI MULTI ALTII>>>LISTELE CU FAPTELE LOR SUNT FOARTE LUNGI>>>>>AU SCHELETE IN TOATA REGULA IN DULAPURI....AU FACUT SUTE DE CRIME SI ASASINATE IN COMPLICITATE CU TOT FELUL DE CLANURI INTERLOPE....CICA "ACCIDENTE RUTIERE"....BULSHIT>>>>>"Ce alte AMENINTARI si RISCURI mai mari le trebuie romanilor ? Acest MONSTRU prahovean (Adrian Radu) executa inclusiv anul acesta, la comanda crime rutiere pe drumurile publice din Ro si nu numai. Cat timp mai poate actiona acest criminal fara ca autoritatile abilitate sa-l inchida???????????????
PANAIT
11 Mai 2015

DE CE OARE PE POLITISTII DE LA ECONOMIC si pe comisarii de la Garda Financiara sau ANAF NU-I CALCA DNA si nci ANI nu le verifica averile fabuloase ale acestora (multi politisti de la economic si comisari de la ANAF au vile si conturi bancare SI in strainatate nu numai in Ro)??????????
STRATEG
11 Mai 2015

Dar pina acum ce au facut ? Tot ei au fost . Si ministrul lor avea spioni in birou . Ce sa facut cu Spioni descoperiti la ei de alti ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz