2020-06-02 15:03

Percheziţii la Federaţia Română de Ciclism. Preşedintele şi secretarul FRC, suspectaţi

 |  11:02
Percheziţii la Federaţia Română de Ciclism. Preşedintele şi secretarul FRC, suspectaţi

Poliţiştii desfăşoară luni dimineaţa mai multe percheziţii la sediul Federaţiei Române de Ciclism, într-un dosar privind infracţiuni de abuz în serviciu, fals intelectual şi evaziune fiscală. În acest caz sunt suspectaţi preşedintele şi secretarul FRC, precum şi administratorii unor firme, au precizat surse din Poliţie, pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Direcţiei pentru Investigarea Fraudelor suspectează că preşedintele şi secretarul Federaţiei Române de Ciclism (FRC) ar fi comis infracţiuni de abuz în serviciu, delapidare, fals sub semnătură privată şi uz de fals.

Astfel, conducerea Federaţiei Române de Ciclism ar fi folosit fondurile alocate sportivilor români care ar fi trebuit să ajungă la campionatul mondial din Statele Unite ale Americii, pentru a achiziţiona consumabile la preţuri supraevaluate.

Mai exact, deşi niciun sportiv român nu a participat la competiţia din SUA, preşedintele şi secretarul FRC ar fi cheltuit peste 100.000 de euro, bani pe care i-au folosit ca să achiziţioneze la suprapreţ rechizite, hârtie igienică şi detergenţi.

Sursa citată mai precizează că aceste bunuri ar fi fost vândute de către 28 de societăţi comerciale, care nu ar fi înregistrat tranzacţiile în contabilitate, administratorii acestor firme fiind cercetaţi pentru evaziune fiscală. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine