2019-12-14 14:36

Percheziţii la o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări

 |  10:04
Percheziţii la o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări

Poliţia Română face, duminică dimineaţă, mai multe percheziţii în Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov, la membrii unei grupări infracţionale specializată în contrabandă cu ţigări.

IGPR a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice fac, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române IGPR), 80 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Giurgiu şi Ilfov şi în municipiul Bucureşti.

Oficialii Poliţiei Române au precizat că este vizată o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigări.

"Cercetările au relevat faptul că membrii grupării introduceau în ţară ţigările pe două filiere: o parte prin partea de nord a ţării, din state non Uniunea Europeană (care erau vândute ulterior pe raza judeţului Giurgiu), respectiv din Bulgaria, prin intermediul unei societăţi de curierat", conform sursei citate.

În urma percheziţiilor, 80 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Giurgiu, pentru audieri.

La acţiune desfăşurată sub coorodonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu participă peste 350 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Giurgiu, împreună cu luptători SIAS din IGPR şi poliţişti din Ilfov.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray