2020-01-24 08:13

Percheziţii la o grupare infracţională specializată în furturi de autoturisme

 |  09:51
Percheziţii la o grupare infracţională specializată în furturi de autoturisme

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița a precizat, într-un comunicat de presă, că polițiștii dâmbovițeni efectuează, marți dimineața, opt percheziții la membrii unei grupări infracționale specializate în furturi de autoturisme.

''50 de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, cu sprijinul colegilor din Buzău, Prahova, Giurgiu, Teleorman și Ilfov, efectuează 8 percheziții domiciliare, în Ilfov și Călărași, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi de autoturisme'', a precizat IJP Dâmbovița.

Potrivit sursei citate, sunt efectuate controale la două parcuri de dezmembrări auto și sunt puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru audieri și luarea măsurilor legale ce se impun.

La activități participă și 50 de luptători de la serviciile pentru acțiuni speciale din Dâmbovița, Prahova, Giurgiu și Ilfov.

IPJ Dâmboviţa a mai arătat că membrii grupării sunt bănuiți că, în cursul acestui an, ar fi sustras 10 autoturisme, profitând de faptul că acestea erau neasigurate.

Prejudiciul cauzat este estimat la 40.000 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale — Inspectoratul General al Poliției Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray