2020-01-21 01:02

PERCHEZIŢII la una dintre cele mai mari firme de pază din Bucureşti care ar fi prejudiciat statul cu 7 milioane euro

 |  10:27
PERCHEZIŢII la una dintre cele mai mari firme de pază din Bucureşti care ar fi prejudiciat statul cu 7 milioane euro

Procurorii au desfăşurat, luni dimineaţă, mai multe percheziții la una dintre cele mai mari firme de pază din Bucureşti, care ar fi prejudiciat statului cu 7 milioane de euro, prin neplata unor taxe şi impozite.

Percheziţiile au loc în Bucureşti şi în ţară, la 12 sedii ale firmei.

IGPR a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul I.G.P.R. efectuează 12 percheziţii la membrii unei reţele infracţionale specializate în evaziune fiscală.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează luni dimineaţa 12 percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Vrancea, la domiciliile membrilor unei reţele infracţionale, specializate în evaziune fiscală.

La activităţi participă peste 70 de poliţişti din structurile centrale al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că persoanele bănuite, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidenţiat operaţiunile comerciale desfăşurate, creând totodată circuite comerciale prin care sunt evidenţiate tranzacţii fictive, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

În funcţie de probatoriul administrat şi de aspectele rezultate, în urma percheziţiilor urmează a fi dispuse măsuri conform prevederilor procesual penale în vigoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-15Parerea ta...

C-AM TIRZIU
15 Dec 2014

Care este baaa , atita secret ? sau le pazeste si viloaiele lor ? Cum dracu au ascuns 7 ani matrapazlicurile , cei de la anaf au crosetat ? In 3 luni faci ceva , in a 4 luna te impune , direct .Parca este o poarta tiganesca si ne pazesc ei . Cine le-a dat avizul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray