2020-05-25 18:54

Perchiziții ale procurorilor DIICOT la TAROM, într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat. Vezi reacția conducerii companiei

 |  13:04
 Perchiziții ale procurorilor DIICOT la TAROM, într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat. Vezi reacția conducerii companiei

Procurorii DIICOT au ridicat documente, marţi dimineaţa, de la compania Tarom într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit acestora, descinderile au avut loc la Direcţia tehnică, cea care asigură servicii de întreţinere pentru flota de avioane a companiei Tarom.

Ancheta vizează un lider de sindicat şi mai mulţi mecanici de la Direcţia tehnică a Tarom.

„În această dimineaţă, procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi, au efectuat un număr de 25 de percheziţii domiciliare (14 în Bucureşti, 7 în Ilfov, 2 în Prahova, Dâmboviţa şi Braşov), într-o cauză în care se desfăşoară urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie. De asemenea, în conformitate cu art.170 Cod procedură penală, procurorii DIICOT - Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziţie la punctul de lucru al unui sindicat", se arată într-un comunicat al DIICOT. 

Pe de altă parte, conducerea TAROM a precizat, într-un comunicat de presă, că activitatea companiei nu este periclitată din cauza descinderilor de marţi dimineaţa ale procurorilor DIICOT într-un dosar de delapidare, iar operarea curselor aeriene se desfăşoară în condiţii normale.

„Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcţia Tehnică a Companiei TAROM îşi desfăşoară în continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se desfăşoară în condiţii normale. Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă şi va răspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor. Fiind vorba despre o anchetă în curs, acestea sunt toate informaţiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziţia opiniei publice în acest moment", menţionează TAROM.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine