2019-07-19 15:55

PERICOL în BUCUREŞTI! Pe spaţiile verzi şi pe aleile din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu a fost împrăştiată otravă de şobolani

 |  15:55
PERICOL în BUCUREŞTI! Pe spaţiile verzi şi pe aleile din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu a fost împrăştiată otravă de şobolani

Primăria Capitalei atrage atenţia că pe spaţiile verzi şi pe aleile din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu au fost împrăştiate grăunţe otrăvitoare din capcanele securizate pentru şobolani, după ce acestea au fost sparte, şi precizează că a fost sesizată şi Poliţia pentru a-i găsi pe vinovaţi.

„Primăria Capitalei atrage atenţia cetăţenilor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) şi Cişmigiu, că persoane necunoscute au împrăştiat pe spaţiul verde şi alei grăunţe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii şobolanilor, extrem de periculoase pentru copii şi animale. Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor”, transmite Primăria Capitalei.

Municipalitatea precizează că angajaţii ALPAB au strâns toate capcanele pentru şobolani care fuseseră sparte, au anunţat firma de pază şi Poliţia Locală pentru a intensifica acţiunile de patrulare şi verifică în continuare aleile şi spaţiile verzi din cele două parcuri.

„Firma Coral, responsabilă de acţiunile de deratizare din Bucureşti, a sesizat Poliţia, pentru identificarea şi pedepsirea vinovaţilor”, mai precizează PMB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

LEVST.
20 Iun 2018

asa se intampla , cand numarul lor creste la aproape 600...
BLONDA,
20 Iun 2018

tot blondă bolândă! De ce dracu nu a candidat la ea, din Bacău?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray