2020-07-05 15:37

Persoane acuzate de delapidare, reţinute

 |  12:35
Persoane acuzate de delapidare, reţinute

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reţinerea a două persoane acuzate de delapidare. Dosarul vizează vânzarea frauduloasă a unui imobil către o instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei.

DGPMB a precizat, într-un comunicat de presă, că din datele și probele administrate de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au rezultat indicii că, în luna decembrie 2010, reprezentanții unei societăți comerciale cu sediul în București au prejudiciat firma cu suma de 3.500.000 de lei, în interesul unui bărbat în vârstă de 35 de ani, cu care societatea avea încheiat un antecontract de vânzare-cumpărare cu privire la un imobil situat pe Bulevardul Libertății din sectorul 5.

Potrivit sursei citate, „respectivul imobil a fost mai apoi vândut unei instituții din cadrul Primăriei Municipiului București, cu suma de 7.000.000 de lei, prin încheierea frauduloasă a unei convenții care conținea o clauză de acordare a unor daune-interese nejustificate în favoarea bănuitului, în sumă de 3.500.000 de lei”

Cele două persoane reținute vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz