2020-08-13 00:22

Persoane suspectate de trafic cu minori, reţinute de procurorii DIICOT

 |  08:09
Persoane suspectate de trafic cu minori, reţinute de procurorii DIICOT

Trei persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare infracţională organizată specializată în trafic de minori, au fost reţinute miercuri de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT. O a patra persoană este cercetată în stare de libertate în acelaşi dosar, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului.

Suspecţii au fost ridicaţi în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în localităţile Piteşti, Bradu şi Stolnici, într-un dosar instrumentat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2012 - 2014, o grupare constituită din trei persoane din municipiul Piteşti, ar fi recrutat, adăpostit şi constrâns prin violenţă mai multe tinere în scopul de a întreţine relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul anunţurilor publicate în presa locală. Persoanele sunt bănuite că ar fi obţinut, în urma activităţilor desfăşurate, peste 50.000 de lei", a precizat BCCO Piteşti într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la percheziţiile de miercuri au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, o tabletă, un laptop, bani, precum şi diferite înscrisuri.

Procurorii DIICOT au emis în urma audierilor ordonanţe de reţinere pe numele celor trei membri ai grupării infracţionale, suspecţii urmând să fie prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de minori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz