2019-07-24 05:27

PROTEST cu mii de oameni în ziua moțiunii: ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”

 |  14:00
PROTEST cu mii de oameni în ziua moțiunii: ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”

Mii de oameni protestează în Parcul Izvor în ziua moțiunii de cenzură. Oamenii au banderole, tricouri şi steaguri cu mesajul #fărăpenali. Aceştia scandează ”Demisia”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, ”PSD, ciuma roşie”. Parlamentarii USR au venit să îi salute. În acelaşi timp, în apropiere manifestează alţi aproximativ 50 de oameni împotriva ”statului paralel”. Jandarmeria a montat garduri, iar circulaţia pe bulevardul Naţiunile Unite a fost blocată.

UPDATE: În urmă cu puțin timp, după șapte ore de proteste în Parcul Izvor, aprox 1500 de oameni au plecat în marș spre Piața Victoriei pentru a continua protestul în fața Palatului Victoriei.

Știrea inițială:

Reprezentanţii USR le-au adus flori protestatarilor din Parcul Izvor.

În acelaşi timp, aproximativ 50 de persoane cu pancarte cu mesajul ”Jos statul paralel, vrem justiţie, nu poliţie politică” se află la colţul Parcului Izvor, la aproximativ 150 de metri de cei care manifestează împotriva Guvernului. Ei scandează "Democraţie, nu dictatură!", "Jos statul paralel!".

Oamenii sunt îndrumaţi de jandarmi să se deplaseze pentru manifestaţie spre bulevardul Libertăţii.

Jandarmii au montat garduri între protestatarii din Parcul Izvor şi prima bandă de circulaţie, dar şi în parc.

Protestatarii au steaguri tricolore şi vuvuzele.

Ei scandează ”Demisia”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, ”PSD, ciuma roşie”.

La protest au sosit şi câţiva liberali de la Curtea de Argeş, precum şi membri din Organizaţia PNL Prahova.

Plenul reunit al Parlamentului dezbate şi votează miercuri, de la ora 14.00, moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP împotriva Guvernul Dăncilă.

Parlamentarii USR au îndemnat românii să îşi ia miercuri liber de la serviciu şi să iasă la protest, inclusiv prin SMS-uri transmise cetăţenilor. Şi liberalii au făcut apel ca oamenii să iasă în stradă, spunând că miercuri se va vedea cine pune România pe primul loc şi cine preferă să fie susţinătorul unui regim toxic pentru ţară.

Pe reţelele de socializare sunt anunţate mai multe evenimente de protest la Parlament, inclusiv un ”protest pe roţi”, urmând ca participanţii înconjoare Casa Poporului cu maşinile, bicicletele şi motocicletele.

De asemenea, protestatarii vor ca, după aflarea rezultatului moţiunii de cenzură, să plece în marş de la Parlament în Piaţa Victoriei, unde vor continua protestul.

Este posibil însă ca în zona Parlamentului să manifesteze şi susţinătorii actualei puteri. Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, luni, la "Sinteza zilei", că miercuri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură iniţiate de PNL, membrii PSD, dar şi simpatizanţii social-democraţi, alături de cei ai ALDE, vor merge la Palatul Parlamentului. ”Eu pot să vă spun că există mari şanse să vină şi susţinători ai PSD şi, probabil, mult mai mulţi decât cei pe care îi vedeţi împotriva majorităţii", a anunţat Claudiu Manda, el spunând că este posibil să fie prezenţi şi membri ALDE.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-27Parerea ta...

ASA ESTE
07 Iul 2018

nu vrem sa fim condusi de un alogen hot Putred de hot ,.evazionist si traficant de copii ,cu o moralitate indoelnica Acest om Iohannis nu este om .Este hot interlop
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray