2020-02-19 12:02

Peste 2.000 posturi de conducere în MAI, scoase la CONCURS. Care sunt CONDIŢIILE

 |  13:24
Peste 2.000 posturi de conducere în MAI, scoase la CONCURS. Care sunt CONDIŢIILE

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă, vineri, că 2.015 posturi de conducere vacante la nivelul instituţiilor aflate în aparatul central şi al instituţiilor care sunt în subordinea şi coordonarea ministerului vor fi scoase la concurs, după ce Guvernul a aprobat un memorandum în acest sens.

"Memorandumul aprobat de Guvern face parte din pachetul de eficientizare a actului managerial în Ministerul Afacerilor Interne. Menţionăm că posturile deblocate prin memorandum vor fi ocupate doar prin concursuri organizate în condiţiile legii, în funcţie de specificul fiecărei funcţii în parte. De asemenea, prin ocuparea funcţiilor scoase la concurs se asigură stabilitate şi predictibilitate în cariera angajaţilor MAI", se precizează într-un comunicat al MAI.

Potrivit sursei citate, la nivelul unităţilor ministerului sunt prevăzute aproximativ 12.000 de posturi de conducere, din totalul acestora fiind vacante aproximativ 3.700 de posturi.

Restul funcţiilor vacante care nu sunt prevăzute în memorandum urmează să parcurgă procedurile legale de deblocare la o dată ulterioară, precizează documentul menţionat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-04Parerea ta...

ANONIM
04 Mai 2018

Pensia gigant e de vina. Eu i-as lasa sa plece, dar le-as da fass pan la varsta de pensionare a muncitorimii... Ar veni fuga fugutza inapoi toti, nus de i-as mai primi, dar i-as lasa sa se roage pt painica fina lasata altora... tara de tiganii ca asta fac, daca nici in acele servicii nu le mai place pt ca pot lua ditamai pensia si sa stea unde vor muschii lor, sa faca afaceri profitabile.... tara aceasta nu e guvernata pt popor, ci numai pt oportunisti. R-U-S-I-N-E
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine