2019-10-23 18:27

UPDATE. Peste 3.000 de persoane au cerut la CLUJ demisia tripletei Grindeanu - Dragnea – Tăriceanu. PROTESTELE continuă și în TIMIȘOARA și BUCUREȘTI

 |  21:09
UPDATE. Peste 3.000 de persoane au cerut la CLUJ demisia tripletei Grindeanu - Dragnea – Tăriceanu. PROTESTELE continuă și în TIMIȘOARA și BUCUREȘTI

Peste 3.000 de persoane protestează, duminică seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, solicitând demisia premierului Sorin Grindeanu şi a şefilor celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Participanţii la protest s-au adunat, duminică seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore dar şi steaguri ale UE, precum şi pancarte cu mesaje precum "Demisia”, "Suntem cu ochii pe voi”, "Dragnea – Iordache – Grindeanu – PSD – ALDE – grup infracţional organizat”, "27 de ani de corupţie. Cât mai rezistăm?” sau "Nicio ţară civilizată nu are miniştri atât de proşti ca ai noştri”. E

Ei scandează "Ziua muncim, noaptea vă păzim”, "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”, "Hoţii” şi "Rezistăm”.

Unul dintre participanţi a declarat că a ieşit să protesteze pentru că politicienii aflaţi la guvernare nu l-au convins de bunele lor intenţii.

"Trebuia să obţinem mult mai mult pentru ce s-a întâmplat cu OUG 13. Aş fi vrut să văd demisia lui Grindeanu, a lui Tăriceanu şi Dragnea, şi asta cerem în continuare. Nu mai avem încredere în ei”, a spus acesta.

La protestul de la Cluj-Napoca este prezent şi deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, care a declarat că a ieşit în Piaţa Unirii din disperare faţă de situaţia din sistemul de sănătate din România.

Un alt protestatar a afirmat că propune înlocuirea mesajului #Rezist cu #Luptăm, pentru că s-a săturat doar să reziste în timp ce guvernaţilor nu le pasă de proteste.

SUTE de oameni  în piață la Timișoara și în București

Aproximativ 500 de timişoreni s-au adunat, duminică seara, în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de Guvernul Grindeanu şi faţă de liderului PSD, Liviu Dragnea.

Oamenii au steagul Romaniei şi pancarte cu mesaje precum: "N-am nimic cu PSD, dar nu vreau corupţie", "PSD - Partidul Scamatorilor şi Diversioniştilor" sau "Dreptate, nu politicieni corupţi în libertate". Manifestanţii cer demisia lui Liviu Dragnea. Celor prezenţi în centrul Timişoarei li s-a oferit ceai fierbinte gratuit.

În Capitală, pentru a 20-a zi de proteste, sute de persoane s-au strâns duminică seara în Piața Victoriei, numărul manifestanților ridicându-se, la ora 20.00, la aproximativ 1000. Ulterior, numărul celor aflați în piață a depășit 2.000.

În pofida ploii de afară, protestatarii - înarmați cu umbrele - scandează, ca și în zilele precedente, lozinci împotriva guvernului, acompaniați de fluiere și vuvuzele: 'DNA să vină să vă ia!' ,'Zi de zi/Aici vom fi!' , 'Demisia!' ,'Rezistăm/Nu plecăm'.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray