2020-07-04 02:47

UPDATE.Peste 150.000 de oameni sunt în Piața Victoriei la mitingul PSD-ALDE. Liviu DRAGNEA și aproape toți miniștrii Guvernului DĂNCILĂ se află în piață

 |  19:43
UPDATE.Peste 150.000 de oameni sunt în Piața Victoriei la mitingul PSD-ALDE. Liviu  DRAGNEA și aproape toți miniștrii Guvernului DĂNCILĂ se află în piață

Peste 150.000 de oameni se află sâmbătă seară în Piaţa Victoriei din Capitală, unde, la ora 20.00, a început mitingul organizat de Partidul Social Democrat și ALDE "împotriva abuzurilor".

Participanţii la miting, îmbrăcaţi cu bluze de culoare albă, flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene, dar au desfăşurat şi un drapel al României, lung, care este purtat pe o mare parte din suprafaţa Pieţei Victoriei.

Oamenii sunt împărţiţi, în piaţă, în funcţie de judeţul de unde au venit.

La miting sunt prezenţi şi reprezentanţi ai ALDE.

În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, maşini de Pompieri, maşini SMURD de multiple victime, precum şi echipaje de prim-ajutor.

Pe plasmele mari amplasate în Piaţă este scris "Jos statul de drept!", "Macovei o să ţi-o iei!", "Stop proceselor staliniste!", "Run Codruţa, run!", "Iohhanel. România lucrăturii bine făcute", "Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră".

Manifestanţii se întind şi pe bulevardele care dau în Piaţa Victoriei - Kiseleff şi Aviatorilor.

Din loc în loc se împarte apă manifestanţilor.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, ajuns în Piaţa Victoriei, alături de mai mulţi parlamentari, a strigat la o portavoce "un mesaj pentru români": "Jos abuzurile statului paralel!", "Jos noua securitate!". "Nu vom ceda. Vom merge până la capăt. Nu vom da înapoi niciun milimetru şi vom reda normalitatea!", a spus Codrin Ştefănescu. 

UPDATE 1

Premierul Viorica Dăncilă, lideri ai Partidului Social Democrat, membri ai Guvernului şi mai mulţi parlamentari au ajuns în Piaţa Victoriei, la mitingul "împotriva abuzurilor". Alături de premierul Viorica Dăncilă se află primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, miniştrii Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Lia Olguţa Vasilescu, Rovana Plumb, Carmen Dan, Teodor Meleşcanu, primari de sectoare. Se mai află în primele rânduri secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, între parlamentari se află Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Andreea Cosma, Cătălin Rădulescu și europarlamentarii Claudia Ţapardel și Norica Nicolai.

UPDATE 2

Staţia de metrou Piaţa Victoriei a fost închisă de la ora 20:00, iar trenurile nu mai opresc în această staţie, informează un comunicat de presă. "Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate instituţiile cu abilităţi în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 9 iunie a.c., începând cu ora 20:00, staţia Piaţa Victoriei să fie închisă. Măsura a fost luată pentru siguranţa călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei", menţionează compania, într-un comunicat.

UPDATE 3

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns în jurul orei 20,15 în Piaţa Victoriei. El este însoţit de secretarul general al PSD, Marian Neacşu.

Timp de mai multe minute, preşedintele PSD a dat mâna cu sute de oameni care l-au întâmpinat în drum spre scena din Piaţa Victoriei, participanţii la miting adresându-i lui Dragnea mesaje de susţinere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

ȘI CE DACĂ!
09 Iun 2018

Se vede că totul e FORȚAT! La fel ca și marșul LGBT...NICIO DIFERENȚĂ! s-au adunat ca să se strângă-n horă....SĂ NU FIE HOȚI, CA SĂ LE INTRE CEVA, UNDEVA...LA TOȚI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz