2020-06-07 00:31

Petiţie anti-moschee inedită la Guvern

 |  16:54
Petiţie anti-moschee inedită la Guvern

Protestul împotriva construirii unei moschei în Bucureşti continuă. Cătălin Berenghi şi prietenul său au depus o petiţie la Guvern în costume inedite

Cei doi protestatari au venit miercuri la sediul Guvernului cu urechi de Mickey Mouse. "Consideram ca aici nu este un guvern care reprezinta populatia Romaniei, romanii, si Romania. Ne-am imbracat ca atare, ca la un balci", a precizat Cătălin Berenghi..

Dupa ce a incercat să pângăreasca terenul pe care va fi ridicata mega-moscheea ingropand carcase de porc si a asezat o cruce pe acelasi teren, gest criticat de Patriarhia Romana si pentru care s-a ales cu plangere penala, Catalin Berenghi a decis sa depuna la registratura Guvernului Romaniei o cerere de anulare a Hotararii de Guvern nr. 372/2015, care prevede trecerea unui imobil-teren din domeniul privat al statului si administrarea Regiei Autonome "Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat" in domeniul public al statului, administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte si folosinta gratuita a Muftiatului Cultului Musulman din Romania.

Petiţie anti-moschee inedită la Guvern
zoom
"Astazi am depus la Guvernul Romaniei o petitie de anulare a HG 372/2015 impotriva construirii Mega - Moscheei. Vom continua si vom merge in instanta pentru anulare", a postat pe Facebook Catalin Berenghi.

Premierul Victor Ponta a fost poreclit Mickey Mouse în campania electorala pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a aparut intr-o fotografie dând declaratii în dreptul a doua felinare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-09Parerea ta...

HA.HA.HA....
09 Sep 2015

SUNT MORTALI! IMPORTĂM ASTFEL DE ROMÂNI! DACĂ MAI SUNT CA EI, (RE)VENIȚI ÎN ȚARĂ FRAȚILOR CĂ-I JALE MARE!
CROCODILUL FLAMAND
09 Sep 2015

DA DE CE NU AU SI NASURI DE PINOKIO...SI TICHIUTZA DE HAGI-TUDOSE TURC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine