2020-04-06 00:21

Petiţie online pentru demiterea lui Valentin „Smart” Dorobanţu de la conducerea CFR Călători

 |  10:13
Petiţie online pentru demiterea lui Valentin „Smart” Dorobanţu de la conducerea CFR Călători

În această săptămână expiră mandatul provizoriu de director general la CFR Călători al controversatului Valentin „Smart” Dorobanţu.

Ca atare, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va informa Consiliului de Administraţie al acestei companii, condus de către pensionara Silvia Popeangă, dacă îi prelungește sau nu mandatul lui „Smart” Dorobanţu. Dar, ceferiştii aduşi la disperare de directorul garantat şi susţinut de afaceristul Gruia Stoica şi impus pe funcţie de Codrin Ştefănescu, au lansat o petiţie online pentru demiterea acestuia -Valentin Dorobantu (director general CFR Calatori) - DEMISIA

PUTEREA vă prezintă integral textul acestei petiţii:

„În perioada 2013-2014 a fost primul mandat a devalizatorului general al CFR Călători Valentin Dorobanţu. De atunci până în martie 2019 a lucrat la RegioTrans. Din martie 2019 a preluat din nou mandatul (la ordinele lui Codrin Ştefănescu) şi a încercat să distrugă compania de stat prin închirierea locomotivelor electrice la operatori privaţi dar şi la încercarea de a închide 2 sectii importante, şi anume Piteşti - Curtea de Argeş (linia regală) dar și Oraviţa - Anina (Semmeringul Bănăţean). În 2014, Dorobanţu a demisionat din pricina faptului că are probleme cu DNA. Răzvan Cuc (ex Ministru al Transporturilor) a menţionat ca Valentin Dorobanţu are cazierul curat. Eh bine, nu este aşa. Controversatul Valentin Dorobanţu are probleme grave la DNA. Tot la comanda controversatului (ca director general nu merita să fie pronunţat), trenurile de lung parcurs circula cu minim 2 vagoane! Chiar şi pe timp de noapte. Modernizarea vagoanelor? Fără rezultat! Trenurile Inter-Regio sunt cu vagoane etajate, incomode şi jegoase. Din 1990 şi până în prezent, Iosif Szenteş a fost cel mai bun director general al CFR Călători. Vă arat câteva dovezi foto cu privire la „operele lui Dorobanţu"

Noi, călătorii plătitori de bilete cerem demisia unui corupt ca Valentin Dorobanţu! Nu vrem ca CFR Călători să ajungă pe linie moartă.

DACĂ NU VREŢI UN PENAL LA CÂRMA CFR CĂLĂTORI, SEMNAŢI ACEASTĂ PETIŢIE!” 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

ALEXANDRA
22 Ian 2020

Domnule ministru Bode , ati spus ca ne ve ti numi si la CFR CALATORI un director competent si pus pe treaba precum e Titi Preoteasa de la CFR MARFA. Daca Dorobantu v a fi in continuare lasat la conducerea companiei, noi cfr - istii de rand ne vom pierde increderea in puterea cuvantului dvoastra. Vom fi convinsi atunci ca de fapt Gruia Stoica a invins si nu Dorobantu. Sa tine ti minte de la noi, talpa cfr - ului , ca atunci cand un conducator nu e alaturi de noi ca om, si ne persifleaza pur si simplu, nici noi nu vom fi altfel si nici treaba nu v a merge bine. Dorobantu nu e ptr cfr - isti. Dorobantu e ptr el si ptr privati. Ca de la privati a fost adus de Cuc. Drum lin spre inapoi sa aveti domnule director general Dorobantu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine