2020-02-18 02:10

Petre Roman, la Parchetul General, în dosarul REVOLUŢIEI

 |  09:42
Petre Roman, la Parchetul General, în dosarul REVOLUŢIEI

Fostul premier Petre Roman a sosit joi dimineaţă la Parchetul General, în dosarul Revoluţiei.

El ar urma să fie notificat în legătură cu extinderea urmăririi penale, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fostului preşedinte Ion Iliescu şi în cazul lui Gelu Voican Voiculescu.

Parchetul General a anunţat, marţi, extinderea urmăririi penale pentru infracţiuni contra umanităţii în cazul lui Ion Iliescu, fiind vizată perioada 22 – 27 decembrie 1989.

Printre deciziile care i se impută se numără reactivarea general (r) Militaru Nicolae şi numirea acestuia în funcţia de ministru al Apărării, schimbarea din funcţie a general lt. Stănculescu Victor Atanasie, eliberarea din funcţie a generalului Guşe Ştefan şi numirea sa pe una inferioară, constituirea Tribunalului Militar Excepţional ce i-a judecat pe soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu şi aducerea din rezervă, respectiv numirea în funcţii de comandă a mai multor generali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
24 Mai 2018

Neam de tradator , taptu general in armata sovietica , ai omorit peste 1000 cetateni si distrus toata economia , industria . Pe mineri cine ia adus ?ziceai ca au venit fascisti , tu tradator comunist . Ai dat drumul la granita si sa furat totul din tara . Ai devalorizat leul de 1 000 de ori . trimeteai petrol si altele in Iugoslavia , iar vagoanele nu se mai intorcea .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine