2020-07-05 18:16

Petre Roman se APĂRĂ în Dosarul Revoluției: ”Sunt REVOLTAT. Eu am fost ținta focurilor”

 |  19:47
Petre Roman se APĂRĂ în Dosarul Revoluției: ”Sunt REVOLTAT. Eu am fost ținta focurilor”

Fostul premier Petre Roman s-a declarat revoltat de cererea de urmărire penală împotriva sa, a lui Ion Iliescu și a lui Gelu Voican Voiculescu. El a negat orice implicare în dosarul Revoluţiei și a spus că, dimpotrivă, el a fost ţinta focurilor de armă.

„Această cerere de urmărire penală mă găseşte în situaţia de a fi pur şi simplu revoltat. Sunt uluit de această chestiune. Era să îmi pierd viaţa la baricadă, n-am avut niciun fel de implicare de nicio natură în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în zilele acelea (...) Am fost chiar în situaţia de a fi ţintă a focurilor de armă, terorişti, lunetişti, ce au fost împotriva noastră. Această cerere de urmărire penală o găsesc pur simplu absurdă, nu ştiu ce să cred despre aşa ceva”, a spus Petre Roman la Antena3, potrivit News.ro.

„Nu înţeleg absolut deloc şi resping categoric (acuzaţiile – n.r.). Sunt foarte supărat. Dacă lucrurile se dovedesc aşa cum spun, că nu am nicio implicare, ea creează pentru moment o situaţie care apasă asupra mea şi asta trebuie luat în considerare”, a explicat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

ANONIM
02 Apr 2018

TOATE STRUCTURILE MILITARIZATE MAI PUTIN MApN TREBUIE URGENT DEMILITARIZATE ASA CUM S-A PROCEDAT IN TOATE TARILE DEVENITE MEMBRE ALE U.E. .Pastrarea lor militarizate obliga Ro sa plateasca catre UE penalitati mari din bugetul RO si ingreuneaza MULT controlarea lor de catre SOCIETATE CIVILA.
CE ??? ADEVĂRRRR !!!
03 Apr 2018

Aici - de 28 ani - TRANSPARENȚA ȘI ADEVĂRUL umblă cu capul SPART!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz