2019-12-06 06:10

Petre Tobă, audiat la DNA și pus sub urmărire penală

 |  11:29
Petre Tobă, audiat la DNA și pus sub urmărire penală

La doar o zi după ce președintele Klaus Iohannis a dat undă verde pentru încuviințarea urmăririi sale penale solicitată de procurorii anticorupție, Petre Tobă, este audiat la această oră la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

”Mi-am dat demisia din Ministerul de Interne tocmai pentru a nu implica ministerul într-un scandal public. Îmi susțin nevinovăția și sunt prezent aici tocmai pentru a prezenta toate argumentele mele în susținerea nevinovăției mele. Sunt convins că până la urmă toate argumentele pe care le voi prezenta îmi vor dovedi nevinovăția.” a declarat fostul ministru la intrarea în sediul DNA.

Fostul ministru al Afacerilor Interne este acuzat de procurori de favorizare a făptuitorului, în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Sep 2016

MORALA E CAM ASA......DACA TE BAGI IN TROACA DE PORCI..AJUNGI LA FEL CA EI...CARNAT DE PLESCOI>>>>>>>CE LE-A PLACUT SA PUPE IN DOS PE IZMENARUL....DILAILAAAA.....E UITE CA A VENIT SI ZIUA JUDECATII>>>>>>>>>ARMAGEDDONUL.............NU E NIMENI FERIT DE RASPUNDERE PENTRU FAPTELE PROPRII>>>>>CHESTIA CU "EU FUT SI ALTUL PLATESTE" NU MAI MERGE.....GAME OVER...INSERT COIN
HAZNAUA URBEI
09 Sep 2016

SA MOARA SOACRAMEA , EU NU AM FURAT DE LOC . A FURAT RUDILII MIELEE . AM ASCUNS PORCUL IN POD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray