2020-02-21 15:12

PIATA VICTORIEI: câteva mii de persoane protestează / MESAJUL Jandarmeriei

 |  19:49
PIATA VICTORIEI: câteva mii de persoane protestează / MESAJUL Jandarmeriei

Câteva mii de persoane protestează, la această oră, în Piaţa Victoriei. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă, la punctul de comunicare din Piaţa Victoriei, că misiunea instituţiei pe care o reprezintă la protestul din 10 august va fi centrată în primul rând pe dialog, menţionând că vor fi dispozitive care vor asigura o comunicare atât cu organizatorii, cât şi cu participanţii la manifestaţii.

Manifestaţii de protest sunt organizate sâmbătă, în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti. La protestul din faţa Guvernului, organizatorii estimează că vor veni peste 250.000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenţi la cele două evenimente şi fac apel la participanţi să manifesteze paşnic, să respecte indicaţiile, să evite conflictele şi să anunţe forţele de ordine dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Brigada Rutieră va institui mai multe restricţii de circulaţie. Având în vedere că vremea este caniculară, Primăria Capitalei a anunţat că va pune la dispoziţie 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (PET) şi 4.000 de litri de apă potabilă.

În jurul orei 19.30, cei care au plecat în marş din faţa Ministerului Afacerilor Interne au ajuns în Piaţa Victoriei.

Pe traseu, oamenii au purtat un drapel tricolor şi un steag al UE de mari dimensiuni, au afişat „ALO 112” şi au scandat ”Demisia”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „10 august”, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine