2019-10-16 21:03

Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, scenele petrecerilor de Revelion din Capitală

 |  13:52
Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, scenele petrecerilor de Revelion din Capitală

Piaţa Revoluţiei şiPiaţa Constituţiei vor fi scenele marilor petreceri de Revelion din Capitală,unde aproximativ 50.000 de bucureşteni vor intra în noul an alături de trupe,artişti şi dansatori care vor încinge atmosfera, dar şi sub o ploaie deartificii.

PiaţaRevoluţiei va fi şi la început de 2011 scena celui mai tare eveniment deRevelion - "L!Ve Revolution" -, care se va desfăşura începând cu ora22.00 şi va fi difuzat integral de MTV România, în timp ce Pro TV şi Acasă TVvor avea intervenţii live de la show.

DJ-ii ProFM GeorgeVintilă şi Marius Onuc, dar şi Sara şi Nicolai, gazdele show-ului din acest an,au pregătit invitaţi speciali pentru românii aflaţi în Piaţa Revoluţiei.

Pe scena "L!veRevolution" vor urca Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, AlexVelea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj şi Loredana.

Totodată, baletul"Dansez pentru tine", coordonat de Edi Stancu, vafi prezent pe scena din Piaţa Revoluţiei pentru a încinge atmosfera.

În plus, românii carealeg să-şi petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei vor intra în 2011 sub oploaie de artificii care va lumina, la propriu, cerul.

Întregul eveniment vafi difuzat integral de MTV România începând cu ora 22.00, iar Pro TV şi vor aveaintervenţii live din Piaţa Revoluţiei. Internauţii vor putea şi ei săurmărească evenimentul pe o,, , şi .

La petrecerea deRevelion din Piaţa Revoluţiei sunt aşteptaţi să participe, potrivitJandarmeriei, aproximativ 30.000 de oameni.

Şi în PiaţaConstituţiei, la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Capitalei, careîncepe vineri, la ora 18.00, sunt aşteptaţi să vină 20.000 de oameni.

Cei care aleg să îşipetreacă noaptea dintre ani în Piaţa Constituţiei îi vor asculta în concert peMandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Andreea Banică, Alex şiConnect-R, invitaţi în scenă de gazdele evenimentului, Daniel Buzdugan şi MihaiMorar.

Cu cinci minuteînainte de a trece în noul an, bucureştenii vor fi provocaţi să cânte alăturide Holograf "Imnul Bucureştiului", o adaptare pe una dintrecompoziţiile trupei, devenită hit în anul care tocmai se încheie.

Bucureştenii care vorpetrece în Piaţa Constituţiei vor număra ultimele secunde din 2010 şi vor intraîn noul an cu focuri de artificii.

Petrecerea din PiaţaConstituţiei se va încheia în prima zi a noului an, la ora 01.00, dar se vamuta în acordurile de orchestre de pe Bulevardul Unirii, unde trecătorii se vorputea bucura de muzică încă două ore, timp în care vor cânta Adrian Naidin Bandşi Ionel Tudor Band.

Şi pentru bucureşteniicare nu vor să petreacă în aer liber au fost pregătite petreceri de Revelion.

Maratonul Revelionuluila Opera Naţională Bucureşti, organizat pentru al cincilea an consecutiv şidevenit din noiembrie 2010 marcă înregistrată, îi aşteapă pe bucureştenii careau ales să petreacă o seară specială, cu muzică clasică, o reprezentaţieartistică de calitate şi o distribuţie de excepţie.

Spectacolul va începela ora 18.00, iar cei care au ales să petreacă Revelionul la Opera Naţionalăvor avea parte de cină festiva, tombolă, foc de artificii şi alte surprize.

Artiştii Marian Pop,Crina Zancu, Petre Burca, Antonela Bârnat, Lucian Corchis, Daniel Filipescu,Mihaela Stanciu, Vasile Chisiu, Simona Neagu, Alin Mânzat îşi vor încântaspectatorii în noaptea de sărbătoare cu opereta "Liliacul, compusă deJohann Strauss-fiul, o producţie a teatrului liric londonez Royal Opera House(Covent Garden).

Rolul lui Frosch va fiinterpretat de Pavel Bartos, actor al Teatrului Odeon. Momentele de balet vorfi interpretate de Cristina Dijmaru, Bogdan Cănilă şi Monica Petrică. Soliştiivocali, balerinii, orchestra şi corul Operei Naţionale, coordonat de maestrulStelian Olariu, vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta.

Ca în fiecare an, oserie de invitaţi surpriză vor participa la "Balul prinţuluiOrlofsky" din actul al II-lea.

Bucureştenii care auales să petreacă Revelionul la Opera Naţională au dat pentru un bilet laspectacol 60 de lei, iar cei care au vrut să rămână până în zori şi şi-aurezervat o masă au plătit alţi 500 de lei.

Şi Sectorul 6 apregătit o petrecere de Revelion, în Parcul Drumul Taberei, unde, de la ora18.00, sunt aşteptate aproximativ 2.000 de persoane. Dacă la cele douăpetreceri din Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei intrarea este liberă,pentru Revelionul din Sectorul 6 doritorii de distracţie au plătit.

Celebrul"Vanghelionul" de la Romexpo, care a avut loc opt ani consecutiv şila care participau aproximativ şapte mii de persoane, nu va fi organizat niciîn acest an. Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat că, pentru aldoilea an consecutiv, a renunţat la organizarea Revelionului de la Romexpo dincauza crizei financiare.

Pentru ca petrecerilede Revelion din Capitală să se desfăşoare fără incidente, 250 de jandarmi vorfi prezenţi în Piaţa Constituţiei, alţi 150 în Piaţa Revoluţiei şi aproximativ50 în Parcul Drumul Taberei.

Pentru petrecerea dinPiaţa Revoluţiei, traficul rutier a fost restricţionat pe strada Franklin, peCalea Victoriei (între Piaţa Victoriei şi strada I. Câmpineanu), precum şi pestrăzile Ştirbei Vodă (între strada Luterană şi Calea Victoriei), GeorgeEnescu, Episcopiei, Constantin Exarcu, Dem I. Dobrescu şi C.A. Rosetti.

Şi pentru petrecereadin Piaţa Constituţiei a fost restricţionată circulaţia pe Bulevardul Unirii(între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii) şi pe BulevardulLibertăţii (între Bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie).

În noaptea dintre ani,între orele 23.30 şi 5.30 vor circula, la intervale de 30 de minute, autobuze,troleibuze şi tramvaie de pe 29 de linii care fac legătura între centrulCapitalei, locul petrecerilor de Revelion în aer liber şi celelalte zone. Şimetroul va circula toată noaptea de Revelion, la intervale de 20 de minute, iarîn zilele de 1 şi 2 ianuarie vor avea programul din zilele de sărbătoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray