2019-08-18 07:49

Pitbull scăpat de sub control de stăpânul beat

 |  15:35
Pitbull scăpat de sub control de stăpânul beat

Doi ploieşteni sunt cercetaţi penal după ce câinele lor pitbull a scăpat, joi seară, de sub control şi a muşcat trei persoane, între care un jandarm, în centrul municipiului Ploieşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu, două persoane, un băiat şi o fată, au fost muşcate de un pitbull scăpat de sub control care era plimbat de stăpânii săi fără lesă şi fără botniţă. Cei doi care au fost răniţi în zona gambei au solicitat ajutor la 112, astfel că la faţa locului a venit o patrulă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm. Jandarmul a fost şi el muşcat de câinele agresiv, tot în zona gambei, toate cele trei victime şi stăpânii animalului ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Dan Radu a precizat că persoanele atacate de pitbull au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor. Proprietarii animalului au fost, de asemenea, transportaţi la spital pentru că, se pare, consumaseră băuturi alcoolice şi deveniseră irascibili. Câinele a fost dus la adăpostul pentru câini aflat în incinta Parcului „Constantin Stere” din Bucov, urmând a fi supus unor investigaţii medicale pentru a se stabili cauza stării sale agresive. Potrivit directorului parcului, Cătălin Vlad, animalul este izolat într-o boxă şi va fi ţinut aici timp de zece zile pentru investigaţii medicale şi pentru a se aştepta rezultatele analizelor persoanelor atacate. Medicul veterinar din cadrul adăpostului a încercat, vineri dimineaţă, să se apropie de el, dar nu a reuşit, animalul fiind încă violent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639259-02-13Parerea ta...

MONICA
03 Sep 2011

cred ca ar trebui sa stea dupa gratii cei doi stapani atatia anii cat poate un caine sa faca rau pe cm2. dar cel mai bine ar fi sa nu se poata adopta acesti caini pentru ca nu trebuie sa ai un caine puternic in casa ci mai bine zis o mascota un prieten. cei care adopta caini puternici ca pitbull-i sunt bolnavi cu capu.
VALY
30 Dec 2011

Din punctul meu de vedere ar trebui ca acesti oameni sa stea la inchisoare foarte mult timp.Pt ca ei stiau ca acel caine este foarte periculos ,de ce nu si-au loat toate masurile de siguranta pt acel caine.Sunt de acord cu Monica . Oameni care detin acesti caini nu trebuie lasati sa ii dea spre adoptie . Acesti caini sunt foarte periculosi
GABY
29 Dec 2014

Acesti caini sunt frumosi far trebuesc crescuti intre oameni nu intre 4 pereti ca este si normal sa faca agresivi daca il ti izolat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray